Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2019-02-05 09:16
     


E 2019.03.25 taimetoidu menüü
   Hautatud kalkun karri-koorekastmes 150g.
   Keedetud mahe kartul tilliga 100g.    Sõmer kirju riis 100g.    Kaalika-porgandisalat päevalilleseemnetega 50g.    Kolmekapsasalat sidrunikastmega 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil/ maitsevesi 100/150g.    Puuvili /apelsin,mahe õun/ 100g.    

T 2019.03.26 taimetoidu menüü
   Tatrahautis proccoli, lillkapsa, porgandiga 300g.
   Mahe jogurtikaste maitserohelisega 50g.    Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat 50g.    Punapeedi-õunasalat 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 /mahlajook/ maitsevesi 150/100g.    Puuvili /pirn, melon/ 100g.    

K 2019.03.27 taimetoidu menüü
   Muskaatkõrvitsapüreesupp 300/3g.
   Sepikukrutoonid 10g.    Rukkitäisteraleib / kõrvitsasai 40/20g.    Aprikoosivaht 120g.    Piim R2,5% 100g.    PRIA piim, R 2.5%, maitsevesi 250g.    Toores köögivili /paprika, nuikapsas/ 100g.    

N 2019.03.28 taimetoidu menüü
   Lasanje kikerhernestega 300g.
   Köömnekaste /külm/ 70g.    Kaalika-kõrvitsasalat seesamiseemnetega 50g.    Hiinakapsa- varssellerisalat õuntega 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 /mahlajook/ maitsevesi 150/100g.    Puuvili /pirn, melon/ 100g.    

R 2019.03.29 taimetoidu menüü
   Peedisupp munaga 300g.
   Hapukoor R 20 % 20g.    Kissell kuivatatud puuviljadest 150g.    Vahukoor R35% 30g.    Rukkitäisteraleib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.    Toores köögivili /redis, porgand/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461 
Menüü viimati muudetud: 2019-03-18 07:52:09