Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2019-11-12 14:12
Lehel näidatakse taimetoidu menüüd. Vaheta menüü:
     


Täna, E 2019.12.09 taimetoidu menüü
   Köögiviljarisoto/lihavaba/ 300g.
   Tomati-hapukoorekaste ürtidega/külm/ 50g.
   Hiinakapsa-tomatisalat rohelise sibulaga 50g.
   Kaalika-rosinasalat 50g.
   Rukkileib"Koolileib" /seemnesepik 40/20g.
   PRIA piim, R2,5% /omavalmistatatud jogurtijook keefiriR2,5% baasil/ maitsevesi 100/150g.
   Puuvili /õun, apelsin 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 799.8; rasvad, g: 27.1; valgud, g: 33.0; süsivesikud, g: 122.6

T 2019.12.10 taimetoidu menüü
   Küpsetatud suvikõrvits 100g.
   Hapukoorekaste 70g.    Keedetud kartul tilliga 100g.    Sõmer riis 100g.    Hapukurgi-värskekapsa-porgandisalat 50g.    Jääsalat tomati ja maisiga 50g.    Rukkitäisteraleib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim,R2,5% / mahlajook, maitsevesi 100/150g.    Puuvili /pirn, melon/ 100g.    

K 2019.12.11 taimetoidu menüü
   Köögivilja-mahe läätsesupp/lihavaba/ 300g.
   Värska Tõmmu leib/ seemnesepik 40/20g.    Hapukooretarretis 100g.    Marjakaste 30g.    PRIA Piim R2,5% , maitsevesi 250g.    Toores köögivili/peakapsas,kurk/ 100g.    

N 2019.12.12 taimetoidu menüü
   Porgandi-pannkoogid 200g.
   Hapukoor R 20% 50g.    Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega 50g.    Tomati-kapsa-kurgisalat maitserohelisaga 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil/ maitsevesi 100/150g.    Puuvili /mahe õun, ploom/ 100g.    

R 2019.12.13 taimetoidu menüü
   Omlett köögiviljadega 100g.
   Keedetud kartul maitseürtidega 100g.    Sõmer tatar /mahe spagetti 100g.    Hapukoorekaste 70g.    Kapsa-puuviljasalat maitsestamata jogurtiga 50g.    Hiinakapsa-õunasalat varsselleriga 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5% / keefir R 2,5% 150/100g.    Puuvili /õun, banaan/ 100g.    

***

E 2019.12.16 taimetoidu menüü
   Aurutatud lillkapsas 200g.
   Kartuli-porgandipüree 100g.    Sõmer tatar 100g.    Peakapsa-paprikasalat peterselliga 50g.    Punapeedi-küüslaugusalat 50g.    Põlva peenleib / seemnesepik 40/20g.    PRIA piim,R2,5% / omavalmistatud kamajook keefiri, R 2,5% baasil, maitsevesi 150/100g.    Puuvili /apelsin, õun/ 100g.    

T 2019.12.17 taimetoidu menüü
   Ðampinjonikaste 150g.
   Keedetud kartul 100g.    Mahe pasta /sõmer riis 100g.    Kaalika-kõrvitsasalat seemnetega 50g.    Hiinakapsa- avogaadosalat õuntega 50g.    Rukkileib"Koolileib" /Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil, maitsevesi 100/150g.    Puuvili /kiivi, pirn/ 100g.    

K 2019.12.18 taimetoidu menüü
   Kõrvitsapüreesupp 300g.
   Sepiku krutoonid 10g.    Kissell kuivatatud puuviljadest 150g.    Vahukoor R35% 30g.    Rukkitäisteraleib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.    Toores köögivili /redis, porgand/ 100g.    

N 2019.12.19 taimetoidu menüü
   Juustuðnitsel 70g.
   Ahjukartulid 200g.    Aurutatud aedvili 100g.    Jogurtikaste ürtidega 50g.    Rukkileib"Koolileib" /Valga sepik 40/20g.    Piim R2,5%,mahlajook,maitsevesi 150/100g.    Puuvili / mandariin/ 50g.    

R 2019.12.20 taimetoidu menüü
   Toitlustamist ei toimu. 
        Perioodi keskmine toidukord     Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461 
Menüü viimati muudetud: 2019-11-25 09:42:57