Toitlustus

Koolisöökla info

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS. Toidutorn
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2018-09-18 17:43
     


Täna, N 2018.10.18 tavatoidu menüü
   Pilaff sealihaga 250g.
   Hapukoor, R 20% 50g.
   Porgandi-apelsinisalat mahlaga 50g.
   Marineeritud kurgi-peakapsasalat tilliga 50g.
   Rukkileib"Koolileib", Seemnesepik 40/20g.
   PRIA piim R 2,5% / PRIA keefir R2,5%/ maitsevesi 100/150g.
   Puuvili /õun, banaan/ 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 933.3; rasvad, g: 30.8; valgud, g: 40.3; süsivesikud, g: 121.9

R 2018.10.19 tavatoidu menüü
   Valge kalafilee tomati-koorekastmes 150g.
   Ahjukartul  100g.    Sõmer hirss / sõmer riis 100g.    Paprika-hiinakapsa-tomatisalat 50g.    Peakapsa-porgandisalat majoneesikastmega 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 / mahlajook/ maitsevesi 150/100g.    Puuvili /pirn, kiivi/ 100g.    

***

E 2018.10.29 tavatoidu menüü
   Hautatud kana karri-koorekastmes 150g.
   Keedetud kartul tilliga 100g.    Sõmer kirju riis 100g.    Kaalika-porgandisalat päevalilleseemnetega 50g.    Kolmekapsasalat sidrunikastmega 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil/ maitsevesi 100/150g.    Puuvili /apelsin, õun/ 100g.    

T 2018.10.30 tavatoidu menüü
   Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga 300g.
   Jogurtikaste maitserohelisega 50g.    Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat 50g.    Punapeedi-õunasalat 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 /mahlajook/ maitsevesi 150/100g.    Puuvili /pirn, melon/ 100g.    

K 2018.10.31 tavatoidu menüü
   Kalaseljanka kartuliga 300/3g.
   Hapukoor, R 20% 20g.    Rukkitäisteraleib / kõrvitsasai 40/20g.    Aprikoosivaht 120g.    Piim R2,5% 100g.    PRIA piim, R 2.5%, maitsevesi 250g.    Toores köögivili /paprika, nuikapsas/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Menüü viimati muudetud: 2018-09-28 09:18:38