Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2019-11-12 14:12
Lehel näidatakse tavatoidu menüüd. Vaheta menüü:
     


Täna, R 2019.11.22 tavatoidu menüü
   Kodune seljanka 300g.
   Hapukoor , R 20% 20g.
   Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.
   Mannavaht  150g.
   Piim R 2,5% 100g.
   PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.
   Toores köögivili /kaalikas,lillkapsas / 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 849.1; rasvad, g: 33.9; valgud, g: 31.7; süsivesikud, g: 115.8

***

E 2019.11.25 tavatoidu menüü
   Kanakaste porgandi ja ubadega 150g.
   Keedetud mahe kartul 100g.    Sõmer tatar / mahe riis 100g.    Porgandi-valgeredisesalat- kõrvitsaseemnetega 50g.    Punapeedi-õunasalat 50g.    Põlva peenleib /Valga sepik 40/20g.    PRIA piim,R 2,5% / omavalmistatud kamajook 100/150g.    Puuvili /pirn, mandariin/ 100g.    

T 2019.11.26 tavatoidu menüü
   Mahe pastaroog mahe veisehakklihaga 250g.
   Purustatud tomati- hapukoorekaste/külm/ 70g.    Kapsa-puuviljasalat maitsestamata jogurtiga 50g.    Kõrvitsa-õunasalat 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 /omavalmistatud jogurtijook  100/150g.    Puuvili /banaan, õun/ 100g.    

K 2019.11.27 tavatoidu menüü
   Rossolnik veiselihaga 300g.
   Hapukoor R 20% 20g.    Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.    Mahlatarretis/surra murra/ 150g.    Vahukoor R35% 30g.    PRIA piim, R 2.5%,maitsevesi 250g.    Toores köögivili /porgand, kapsas/ 100g.    

N 2019.11.28 tavatoidu menüü
   Kalkuniliha hapukoorekastmes köögiviljadega 150g.
   Keedetud mahe kartul tilliga 100g.    Sõmer tatar /mahe riis 100g.    Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega 50g.    Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat maitserohelisega 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook 100/150g.    Puuvili /pirn ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.    

R 2019.11.29 tavatoidu menüü
   Sealihapada köögiviljadega 150g.
   Keedetud kartul 100g.    Keedetud mahe riis/täisterapasta 100g.    Paprika-hiinakapsasalat murulauguga 50g.    Kaalika-ananassi-porgandisalat 50g.    Rukkileib"Koolileib" /seemnesepik 40/20g.    PRIA piim,R2,5% / mahlajook, maitsevesi 100/150g.    Puuvili/ õun, melon/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee telefon 53941461     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt  
Menüü viimati muudetud: 2019-11-21 17:31:00