Toitlustus

Koolisöökla info

Söökla on avatud
E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00. Toitlustab Toidutorn AS. Toidutorn

>> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

I vahetunnil (pärast 2. tundi) söövad lõunat 10.a, 10.c, 10.e, 11.c, 11.d, 12.b, 12.c, ja 12.d klasside õpilased II vahetunnil (pärast 3. tundi) söövad lõunat 10.b, 10.d, 11.a, 11.b, 11.e, 12.a ja 12.e klasside õpilased

     


E 2018.02.19 tavatoidu menüü
   Bolognese kaste ubade ja segahakklihaga 150g.
   Keedetud täisteraspagetid 100g.    Sõmer riis/kartul 100g.    Porgandisalat päevalilleseemnetega 30g.    Kolmekapsasalat sidrunikastmega 30g.    Rukkileib "Koolileib" / Seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook keefiri, R 2,5% baasil 100/150g.    Puuvili /apelsin, õun/ 100g.    

T 2018.02.20 tavatoidu menüü
   Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga 300g.
   Jogurtikaste maitserohelisega 50g.    Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat 30g.    Kapsa-porgandisalat 30g.    Rukkileib "Koolileib" / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 / mahlajook 150/100g.    Puuvili /pirn,melon/ 100g.    

K 2018.02.21 tavatoidu menüü
   Kana-paprikasupp 300g.
   Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.    Karamellkissell 150g.    Pohlakeedisega 30g.    PRIA piim, R 2.5%,maitsevesi 250g.    Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.    

N 2018.02.22 tavatoidu menüü
   Ahjukala 90g.
   Sõmer riis / tatar 100g.    Keedetud kartul 100g.    Hapukoorekaste 70g.    Hiinakapsa-varssellerisalat avokaadoga 30g.    Kaalikasalat seemnetega 30g.    Möldri rukkileib, Valga sepik 40/20g.    Puuvili /õun,pirn/ 50g.    PRIA piim,R2,5% / omavalmistatud kamajook keefiri, R 2,5% baasil 100/150g.    

R 2018.02.23 tavatoidu menüü
   Talupojasupp veiselihaga 300g.
   Hapukoor R 2,5% 20g.    Kissell kuivatatud puuviljadest 150g.    Vahukoor, R 35% 30g.    Koolileib / Seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / maitsevesi 250g.    Toores köögivili /lillkapsas porgand/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461 
Menüü viimati muudetud: 2018-01-24 11:48:17

Viimati muudetud: 
2017-09-01 00:06