Toitlustus

Koolisöökla info

Söökla on avatud
E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00. Toitlustab Toidutorn AS. Toidutorn

>> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

I vahetunnil (pärast 2. tundi) söövad lõunat 10.a, 10.c, 10.e, 11.c, 11.d, 12.b, 12.c, ja 12.d klasside õpilased II vahetunnil (pärast 3. tundi) söövad lõunat 10.b, 10.d, 11.a, 11.b, 11.e, 12.a ja 12.e klasside õpilased

     


Täna, N 2017.11.23 tavatoidu menüü
   Kanafileekaste porgandi ja ubadega 150g.
   Keedetud kartul 100g.
   Sõmer riis / tatar 100g.
   Kaalikasalat 30g.
   Hiinakapsas varssellerisalat 30g.
   Rukkileib "Koolileib" /seemnesepik 40/20g.
   Kamajook valikuna PRIA piim R 2.5% 200g.
   Puuvili/banaan,õun/ 50g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 825.0; rasvad, g: 24.1; valgud, g: 35.2; süsivesikud, g: 123.7

R 2017.11.24 tavatoidu menüü
   Hautatud sealiha köögiviljadega 300g.
   Hapukoorekaste 70g.    Kõrvitsa-õunasalat meega 60g.    Rukkileib "Koolileib" /seemnesepik 40/20g.    Jogurtijook valikuna PRIA piim R 2.5% 150/100g.    Puuvili/pirn mandariin/ 100g.    

***

E 2017.11.27 tavatoidu menüü
   Frikadelid hapukoorekastmes 150g.
   Keedetud kartul 100g.    Sõmer riis/tatar 100g.    Porgandi-apelsinisalat  30g.    Hiinakapsa-maisi-paprikasalat 30g.    Rukkileib "Koolileib" /seemnesepik,sai/ 40/20g.    PRIA piim R 2.5% valikuna keefir R 2.5% 250g.    Puuvili/õun / 100g.    

T 2017.11.28 tavatoidu menüü
   Makaroni-hakkliharoog tomati ja ananassiga 250g.
   Külm kaste / Tomatikaste 50g.    Kapsa-õunasalat mahlaga 30g.    Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat 30g.    Rukkileib "Koolileib" /seemnesepik 40/20g.    PRIA piim R 2.5% valikuna keefir R 2.5% 250g.    Puuvili/banaan,õun/ 50g.    

K 2017.11.29 tavatoidu menüü
   Hapukapsasupp sealihaga 300g.
   Hapukoor R 20% 20g.    Magus kohupiimavaht 100g.    Mahlakissséll 100g.    Rukkileib "Koolileib" /seemnesepik,sai/ 40/20g.    PRIA Piim R 2.5%  250g.    Lillkapsas/porgand 50g.    

N 2017.11.30 tavatoidu menüü
   Ahjukala 100g.
   Hapukoorekaste 70g.    Sõmer riis 100g.    Keedetud kartul 100g.    Porgandisalat 30g.    Kapsa-herne-maisisalat 30g.    Rukkileib "Koolileib",/seemnesepik,peenleib/ 40/20g.    Jogurtijook valikuna PRIA piim R 2.5% 150/100g.    Puuvili /õun ,pirn/ 50g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461 
R 2017.12.01 tavatoidu menüü
   Kartuli-frikadellisupp 300g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Seemnesepik Lõuna Pagar 20g.    Saiavorm 100g.    Piim, R 2,5% 100g.    PRIA piim, R 2.5% valikuna maitsevesi 250g.    Valge peakapsas, porgand 50g.    

***

E 2017.12.04 tavatoidu menüü
   Ahjuviinerid 90g.
   Kartulipüree 100g.    Sõmer riis /tatar 100g.    Hapukoorekaste 70g.    Värske kapsa-porgandisalat 30g.    Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat 30g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Seemnesepik Lõuna Pagar 20g.    Kamajook keefiri baasil valikuna piim, R 2.5% 250g.    Banaan, õun 50g.    

T 2017.12.05 tavatoidu menüü
   Guljass sealihaga 150g.
   Sõmer riis / tatar 100g.    Keedetud kartul 100g.    Kaalika-ananassi-porgandisalat 30g.    Peedi-õunasalat 30g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Seemnesepik Lõuna Pagar 20g.    Jogurtijook valikus piim, R 2,5% 100/100g.    Mandariinid, pirn 50g.    

K 2017.12.06 tavatoidu menüü
   Kalaseljanka kartuliga 300g.
   Hapukoor, R 20% 30g.    Magus kama- kohupiimavaht 130g.    Moos 30g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Valga sepik 20g.    PRIA piim, R 2.5%,maitsevesi 250g.    Lillkapsas/porgand 50g.    

N 2017.12.07 tavatoidu menüü
   Kanafileekaste seente ja porgandiga 150g.
   Keedetud kartul 100g.    Sõmer riis / tatar 100g.    Kaalikasalat seemnetega 30g.    Hiinakapsa- varssellerisalat avokaadoga 30g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Seemnesepik Lõuna Pagar 20g.    Kamajook keefiri baasil valikuna piim, R 2.5% 200g.    Ploom,õun 50g.    

R 2017.12.08 tavatoidu menüü
   Makaronid hakklihaga  250g.
   Külm kaste / Tomatikaste 50g.    Porgandi-ananassisalat 30g.    Valgekapsa-maisi-paprikasalat 30g.    Rukkileib"Koolileib" Lõuna Pagar 40g.    Seemnesepik Lõuna Pagar 20g.    PRIA piim, R 2.5%,mahlajook,mitsevesi 150/100g.    Pirn,melon 50g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     6 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 6 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga 
Menüü viimati muudetud: 2017-11-23 09:03:00