Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2019-11-12 14:12
Lehel näidatakse poistetoidu menüüd. Vaheta menüü:
     


Täna, N 2019.11.14 poistetoidu menüü
   Pilaff kaunviljade ja sealihaga 350g.
   Hapukoor R 20% 50g.
   Porgandi- apelsinisalat olivõliga 50g.
   Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga 50g.
   Rukkileib"Koolileib",Seemnesepik 40/20g.
   PRIA piim R 2,5% / PRIA keefir R 2,5% 100/150g.
   Puuvili /õun ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 1053.9; rasvad, g: 33.8; valgud, g: 38.7; süsivesikud, g: 143.1

R 2019.11.15 poistetoidu menüü
   Böfstrooganov mahe veiselihaga 180g.
   Keedetud mahe kartul 150g.    Sõmer hirss/mahe sõmer riis 150g.    Hiinakapsa-paprika-tomatisalat 50g.    Värskekapsa-porgandisalat oliivõliga 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5% / mahlajook 150/100g.    Toores köögivili /kõrvits, kaalikas/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus + 25%     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga 
***

E 2019.11.18 poistetoidu menüü
   Bologneesekaste mahe veisehakkihaga  180g.    Keedetud mahe täisteraspagetid 150g.    Sõmer mahe riis/mahe kartul 150g.    Porgandisalat päevalilleseemnetega 50g.    Kolmekapsasalat sidrunikastmega 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook  100/150g.    Puuvili /apelsin, õun/ 100g.    

T 2019.11.19 poistetoidu menüü
   Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga 400g.
   Jogurtikaste maitserohelisega 50g.    Kurgi-hiinakapsa-tomatisalat tilliga 50g.    Värskekapsa-porgandisalat majoneesiga 50g.    Rukkileib "Koolileib" / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5%/ mahlajook 150/100g.    Puuvili /pirn, melon/ 100g.    

K 2019.11.20 poistetoidu menüü
   Küpsetatud kanakints 90g.
   Karrimaitseline mahe riis 100g.    Keedetud mahe kartul 100g.    Hapukoorekaste 70g.    Värske kapsa-porgandisalat oliivõliga 100g.    Soe köögivilja salat (lillkapsas, rohelised oad) 30g.    Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.    Karamellkissell 150g.    Pohlakeedisega 30g.    PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.    Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.    

N 2019.11.21 poistetoidu menüü
   Ahjus küpsetatud kala 120g.
   Sõmer mahe riis / tatar 150g.    Keedetud mahe kartul 150g.    Hapukoorekaste 70g.    Hiinakapsa-varssellerisalat avokaadoga 50g.    Kaalikasalat röstitud seemnetega 50g.    Möldri rukkileib, Valga sepik 40/20g.    Puuvili /mandariin ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.    PRIA piim,R 2,5% / omavalmistatud kamajook 100/150g.    

R 2019.11.22 poistetoidu menüü
   Ahjuviiner 90g.
   Hapukoorekaste 70g.    Mahe ahjukartul 100g.    Keedetud mahe riis/hirss 100g.    Riivitud porgand mahlaga 50g.    Kõrvitsasalat /marineeritud/ 50g.    Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.    Mannavaht 150g.    Piim R 2,5% 100g.    PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.    Toores köögivili /kaalikas,lillkapsas / 100g.    

***

E 2019.11.25 poistetoidu menüü
   Kanakaste porgandi ja ubadega 180g.
   Keedetud mahe kartul 150g.    Sõmer tatar / mahe riis 150g.    Porgandi-valgeredisesalat kõrvitsaseemnetega 50g.    Punapeedi-õunasalat 50g.    Põlva peenleib /Valga sepik 40/20g.    PRIA piim,R 2,5% / omavalmistatud kamajook 100/150g.    Puuvili /pirn, mandariin/ 100g.    

T 2019.11.26 poistetoidu menüü
   Mahe pastaroog mahe veisehakklihaga 350g.
   Purustatud tomati- hapukoorekaste/külm/ 70g.    Kapsa-puuviljasalat maitsestamata jogurtiga 50g.    Kõrvitsa-õunasalat 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R 2,5 /omavalmistatud jogurtijook  100/150g.    Puuvili /banaan, õun/ 100g.    

K 2019.11.27 poistetoidu menüü
   Hakkpihvid 90g.
   Keedetud mahe kartul 100g.    Sõmer tatar / mahe riis 100g.    Värske kapsa-porgandisalat oliivõliga 100g.    Soe köögivilja salat (lillkapsas, rohelised oad) 30g.    Rukkitäisteraleib / seemnesepik 40/20g.    Mahlatarretis /surra-murra/ 150g.    Vahukoor R2,5% 30g.    PRIA piim, R 2.5%/ maitsevesi 250g.    Toores köögivili / porgand, kapsas/ 100g.    

N 2019.11.28 poistetoidu menüü
   Kalkuniliha hapukoorekastmes köögiviljadega 180g.
   Keedetud mahe kartul 150g.    Sõmer tatar /mahe riis 150g.    Kõrvitsa-puuviljasalat päevalilleseemnetega 50g.    Hiinakapsa-kurgi-tomatisalat maitserohelisega 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / omavalmistatud jogurtijook 100/150g.    Puuvili /pirn ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.    

R 2019.11.29 poistetoidu menüü
   Sealihapada köögiviljadega 180g.
   Keedetud mahe kartul 150g.    Keedetud mahe riis/täisterapasta 150g.    Paprika-hiinakapsasalat murulauguga 50g.    Kaalika-ananassi-porgandisalat 50g.    Rukkileib"Koolileib" /seemnesepik 40/20g.    PRIA piim,R2,5% / mahlajook/ maitsevesi 100/150g.    Puuvili/õun, melon/ 100g.    
    
   Perioodi keskmine toidukord     Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus + 25%     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee telefon 53941461     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt  
Menüü viimati muudetud: 2019-10-28 11:47:18