Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde

Viimati muudetud: 
2020-08-28 19:17
Lehel näidatakse tavatoidu menüüd. Vaheta menüü:
     


K 2020.09.30 tavatoidu menüü
   Kodune seljanka 300g.
   Hapukoor R2,5% 20g.
   Kohupiima-kakaovaht 130g.
   Purustatud marjad 20g.
   Rukkitäisteraleib / Valga sepik/sai/ 40/20g.
   PRIA piim, R 2.5%/ keefir, R 2,5%/ 250g.
   Toores köögivili /lillkapsas, porgand/ 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 818.7; rasvad, g: 31.8; valgud, g: 21.3; süsivesikud, g: 116.3
   Perioodi keskmine toidukord 
   10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus 
   lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena 
   võrdluses soovitusliku normiga 
   Erinevad maitseveed serveerituna igapäevaselt. 
   Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder 
   e-post: htg@toidutorn.ee 
   Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt telefon 53941461 

N 2020.10.01 tavatoidu menüü
   Koorene sealihapada köögiviljadega 150g.    Keedetud mahe kartul 100g.    Sõmer tatar /mahe hirss 50/50g.    Kõrvitsa-õuna-apelsinisalat seesamiseemnetega 50g.    Hiina kapsa-maisi-värske kurgisalat õlikastmega 50g.    Rukkileib"Koolileib" /Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / keefir, R 2,5% 100/150g.    Omavalmistatud jogurtijook 100g.    Puuvili /pirn/ ploom/ 100g.    

R 2020.10.02 tavatoidu menüü
   Azuu mahelihaveiselihaga 150g.
   Ahjukartul 100g.    Sõmer kruup/sõmer riis 50/50g.    Valgeredise-paprika-tomatisalat 50g.    Värskekapsa-porgandisalat oliivõliga 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2,5%, keefir, R 2,5% 150/100g.    Omavalmistatud kamajook 100g.    Puuvili /melon, õun/ 100g.    

***

E 2020.10.05 tavatoidu menüü
   Mahe pastaroog segahakklihaga 250g.
   Aurutatud köögivili /mais, aeduba/ 50g.    Purustatud tomati-hapukoorekaste / külm/ 50g.    Porgandisalat kõrvitsaseemnetega 50g.    Värskekapsa-porru-maisisalat 50g.    Rukkileib "Koolileib" / seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / keefir, R 2,5% 100/150g.    Omavalmistatud kamajook 100g.    Puuvili /õun, mandariin/ 100g.    

T 2020.10.06 tavatoidu menüü
   Küpsetatud kanakints 100g.
   Bešamellkaste 70g.    Keedetud kartul 100g.    Sõmer tatar /kuskuss 50/50g.    Kaalika-rosinasalat mahlaga 50g.    Hiinakapsa- redisesalat peterselliga 50g.    Teraleib /Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2,5%/ pett R 0,5% 200/50g.    Omavalmistatud jogurtijook 150g.    Puuvili /kiivi, pirn/ 100g.    

K 2020.10.07 tavatoidu menüü
   Kuldne kalasupp läätse ja maitserohelisega 300g.
   Hapukoor, R 20% 20g.    Leivakreem kaneelimaitseline 150g.    PRIA Piim, R 2,5% 100g.    Rukkitäisteraleib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim R, 2,5% 250g.    Toores köögivili /redis, kapsas/ 100g.    

N 2020.10.08 tavatoidu menüü
   Pilaff kalkunilihast köögiviljadega 250g.
   Aurutatud köögivili /roheline hernes, brokoli/ 50g.    Hapukoor R 20% 50g.    Punapeedisalat sidrunimaitseline köömnetega 50g.    Hapukurgi-värskekapsasalat tilliga 50g.    Kodukandi rukkileib/ Linaseemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2,5%, keefir, R 2,5% 150/100g.    Mahe mustsõstra mahlajook suhkruta 150g.    Puuvili /õun, banaan/ 100g.    

R 2020.10.09 tavatoidu menüü
   Hapukapsasupp mahe lihaveiselihaga 300g.
   Hapukoor R 20% 20g.    Kohupiima-banaanivaht 130g.    Marjamoos 30g.    Möldri rukkileib /seemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% 150g.    Soe apelsini teejook 100g.    Toores köögivili /nuikapsas, porgand/ 100g.    

***

E 2020.10.12 tavatoidu menüü
   Ahjukala 90g.
   Sõmer kuskuss /sõmer mahe riis 50/50g.    Keedetud kartul tilliga 100g.    Soe hapukoorekaste 70g.    Paprika-rohelise herne-kapsasalat 50g.    Kaalika-naerisalat granaatõunaga 50g.    Kodukandi rukkileib/ Linaseemnesepik 40/20g.    PRIA piim, R 2.5% / keefir, R 2,5% 100/150g.    Omavalmistatud kamajook 100g.    Puuvili pirn, apelsin 100g.    

T 2020.10.13 tavatoidu menüü
   Tatrahautis sealiha ja köögiviljadaga 300g.
   Aurutatud köögivili /aeduba, lillkapsas / 50g.    Jogurtikaste ürtidega 50g.    Hiina kapsa-tomati-kurgisalat peterselliga 50g.    Kõrvitsa-porgandisalat Kreeka pähklitega 50g.    Rukkitäisteraleib / Valga sepik 40/20g.    PRIA pett R 0,5%/ piim R 2,5% 200/50g.    Omavalmistatud jogurtijook 100g.    Puuvili /pirn/ ploom/ 100g.    

K 2020.10.14 tavatoidu menüü
   Kana-mahe täisterariisisupp tilliga 300g.
   Rukkitäisteraleib / kõrvitsasai 40/20g.    Kama-keefiritarretis marjadega 150g.    Marjakaste 30g.    PRIA piim R, 2,5% 200g.    Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.    
   Perioodi keskmine toidukord 
   Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga 
N 2020.10.15 tavatoidu menüü
   Segahakkliha-porgandi pikkpoiss punaste ubadega 90g.    Kartuli-mahe läätsepuder 100g.    Mahe hirss/ sõmer mahe sarveke 50/50g.    Tomatine hapukoorekaste 70g.    Kapsa-segapuuviljasalat jogurtikastmaga 50g.    Kõrvitsa-nuikapsasalat 50g.    Möldri rukkileib / Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2,5%, keefir, R 2,5% 150/100g.    Mahe mustsõstra mahlajook suhkruta 150g.    Puuvili/mandariin, õun/ 100g.    

R 2020.10.16 tavatoidu menüü
   Borš värske kapsa ja kartuliga /veiselihast/ 300g.
   Hapukoor R 20% 20g.    Teraleib /Valga sepik 40/20g.    Riisipuding 100g.    Mahlakissell 100g.    PRIA piim, R 2.5% 150g.    Soe melissi teejook 100g.    Toores köögivili /lillkapsas, porgand/ 100g.    

Menüü viimati muudetud: 2020-09-29 14:32:21