Isabel Jezierska (10D):

Kõige halvem raamat: Urmas Väljaots “Minu Pariis”
Kõige halvem film: “The Wolf of Wall street” (2014)
Kõige halvem pick-up line“Tüdruk, kas su silmades on Paabeli segadus, sest mul on keel sõlmes.”

Kristel Zimmer: võiksin selle liigitada isegi parimate pick-up line’ide sekka, mida ma kuulnud olen. Kõnealust lauset kasutades saab demonstreerida keelemängu (milline kalambuur!), oma tarkust ajaloovaldkonnas ning ka kiindumust väljavalitu vastu. See kaunis väljend sobib ütlemiseks nii kauaaegsele armsamale kui ka viie-minuti-tuttavale kohvikus – soe tunne südames on garanteeritud!

Andre Pettai:

Kõige halvem raamat: Mihkel Raud “Musta pori näkku”
Kõige halvem film: Midagi Steve Martini kustumatust repertuaarist
Kõige halvem pick-up line: “How you doin’?” Joey Tribbiani  esituses

Andrea Uibo: esitasin endale väljakutse ja otsustasin kurikuulsa Joey Tribbiani pick-up line’i ära proovida.
Joey ülima šarmikuse endast välja toomine polnud mulle suureks üllatuseks üldsegi mitte kerge – tuli mitu-mitu õhtut järjekindlalt ja visalt peegli ees harjutada.
Ühel järjekordsel reede õhtul läksime sõbrannadega välja. Olime ainult natuke aega baaris istunud, kui juba jäigi meile silma seltskond katsealusteks ideaalselt sobivaid noormehi. Ühega neist tekkis silmside ja teadsin – nüüd on aeg!
Tõusin püsti ja kõndisin enesekindlalt baarileti äärde, oodates noormehelt samasugust käitumist. Mees mõistis, sammus minuni ning hetkegi ootamata kasutasin võimalust. Manasin näole hoolikalt harjutatud salapärase naeratuse, keerutasin juuksesalku kelmikalt ümber sõrme ning küsisin noormehelt oma kõige hurmavama häälega: „How you doin’?“.
Olin kindel, et see töötas – ma sain suurepäraselt hakkama. Kahjuks ei noormees sama meelt. Ta nimelt ehmus pick-up line’i peale silmnähtavalt ning tõttas ummisjalu enda lauda tagasi. Oma lohutuseks mõtlesin, et äkki ta pidas mind hoopis välismaalaseks ja sealt kadus julgus.
Nii mind sinna üksinda jäetigi ja ma pidin tollel hetkel tõdema, et õpetaja Andre Pettail oli õigus – see ON äärmiselt kehv pick-up line.

Paul Neitsov (inimene tänavalt):

Kõige halvem raamat: O.Luts “Talv” 
Kõige halvem film: “Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta”
Kõige halvem pick-up line“Kuidas sa, lilleke, siia sattusid?”

Daniel Kütt: minu arvates ei ole see üldse halb pick-up line, sest seda saab kasutada mitmel moel. Näiteks laususin seda vanemas eas olevale kassapidajale, kes oleks, jalust rabatuna, end vigastanud. Õnneks ta istus, nagu müüjad ikka. Proovisin ka lillega: valgusfoori oodates võtsin välja roosi ning laususin need sõnad ühele noorele punapeale, kelle nägu muutus lille nähes peast punasemaks. Kuigi kokkuvõttes peletasin ma ta hoopis endast eemale, oli pick-up line üpriski tulemuslik.