Jääral tasub järgida vana Eesti tarkusetera: kuula õpetaja rahulikult ära, nooguta ja tee ikka nii, kuidas ise paremaks pead. Hea aeg rabada oma sõpru keemiliste lokkide ja blondeeritud peaga (mulletid on tagasi!).

Sõnn: Sinu jõulisus, kangekaelsus, isekus ja armastus kõige asise vastu lööb eriti lõkkele. Peaksid investeerima suurema koolikoti ostmisse. Koolipäeva lõpul lükka sinna vaikselt ka pinginaabri asjad. Õhtul loe läbi enda õpikud ja siis sõbra omad. Sind ootab helge tulevik!

Kaksikute elu on muutunud Marsi ja Jupiteri vastasseisu tõttu erakordseks – keskendudes keemiale põrud prantsuse keeles, süvenedes ajaloosse, hävid matemaatikas. Kasuta ära oma kosmilist kaksikueelist – kaks pead on ikka kaks pead (arengukoostöö ja spikerdamine).

Vähk: Sinu kõva koorik on kaitsnud sind Amburi noolte, Skorpioni salvamiste, Jäära jäärapäisuse ja Kalade liginemiskatsete eest. Nüüd heidad maha oma kõva kooriku ja nähtavale tuleb su vähemtuntud pool – suur, kuid nõudlik süda. Sinu pehmed, aga kütkestavad sõrad haaravad oma võimusesse pea kõiki.
NB! Hoidu punastamisest!

Lõvide tegemisi ümbritseb kevadel salapära ja müstika. Väidetavalt magab lõvi 20 tundi ööpäevas, samas on kohalikud vaatlusandmed näidanud, et lõvikoopas põleb alati tuli. Sa ei tohi kaotada valvsust!

Neitsi: Planeetide vastasseis on tekitanud olukorra, mil ka süütu eksimine komakohaga võib valusalt kätte maksta – olgu tegu matemaatika või emakeelega. Korrutamine on targutamise ema, ole eksamitel ja arvestustel eriti tähelepanelik.
kaalud: Kas õppida või mitte? Kas minna kooli või mitte? Kas panna must pusa või veripunane pluus? Kas kingad või ketsid? Milles küsimus! Kuu on praegu Marsi mõju all – õnnelikuks saad ainult siis, kui teed nii, nagu ema ütleb.

Skorpion tunneb, et tema kest jääb kitsaks. Lahenduseks on liitumine väitlustiimiga: saad süüdimatult salvata ilma kedagi solvamata. Kuu seis soosib varjust päikese kätte tulemist. Kulub ära D-vitamiin ja päikeseline aknaäärne koht klassis.

Amburitel on pea pilvedes. Neide painab iidne küsimus, kas reaali või looduse poisid. Armunool tuleb sihtida pehmesse paika. Sinu pilk on särav ja terav nagu kuldne nooleots. Ära imesta, kui loodusklassi kutid sind oma terraariumielukate heaolu nimel kärbsepüüdjana kasutavad. Sa ei usu, kuid võid kaks kärbest ühe noolega tabada.

Kaljukits: Edasipüüdlikkus ja ambitsioonid on kaljukitse pärusmaa. Kui vahel tundub, et kaaslased ja õpetajad ei mõista sind, ära kurvasta. Rühi kõrgemale, pühi pudemed oma metafooriliselt kitsehabemelt. Pole kaugel aeg, mil vaatad neile kõigile ülevalt alla.

Veevalaja: Ees on tundeline kevad. Humanitaaride veevalajatel tuleb lasta valla tunded ning neid loomes väljendada: ideaalsed tingimused lõpukirjandiks. Hoidu eestlaslikust tuimusest ja alalhoidlikkusest. Tunnete väljendamine on raske, kuid ometi ei tohi venitada, sest muidu ähvardab üleviimine reaalklassi.

Kalad: Esimesed päikselised kevadpäevad panevad sind õhku ahmima. Eriti ohtlikuks muutub olukord, kui kohtad tänaval kassnaist. Siis võid olla kindel, et pead igas aines vastama. Ära heida meelt, sa vajasidki külma dušši. Päeva lõpus oled kõige kaunim, õnnelikum ja libedam.