Juba rohkem kui kuu aega tagasi, 31. märtsil korraldasime HTG-s üle pika aja taaskord Playback Show. Õpilaste ja õpetajate muusikavideote jäljendamise võistlus tõi lavale kümme eriilmelist esitust. Õhtu kõige kõigemaks valiti 11.a noormeeste parodeeritud Kuldse Trio lugu “Kurgid sulle, raha mulle”. 

Kuigi ürituse korraldamine võib esmapilgul väga lihtne näida, siis päris nii see kindlasti ei ole. Planeerimisega alustasime juba septembri esimestel nädalatel, kui panime paika show` toimumise kuupäeva. Kindlaks motoks oli go big or go home (ingl “kas kõik või mitte midagi”), seepärast otsisime üritusele võimalikult palju sponsoreid. Igasuguseid nipet-näpet tegemisi oli kogu aeg: tegime õpetajatega kokkuleppeid, kutsusime klasse osalema ja helistasime sponsoritele. Lava oli meie jaoks must-have, sest tahtsime, et igast saali nurgast oleks esitusi näha. 

Playback Show ei oleks kindlasti olnud selline, nagu oli, ilma meie suurepäraste sponsoriteta. Aitäh BubblyBoba, Edu Akadeemia, GameGround, KangaDzungel, TYPA, Pierre, RUMMU, SEIK, Abakhan, Saiapalee Tüümian, Maxsound ning erasponsorid A. U ja H. H!

Kõige hirmsam hetk oli meil viis minutit enne ürituse algust, kui vaatasime saali, ja istekohtadest vaid umbes kümnendik olid hõivatud. Olime ju mitu kuud seda show`d ette valmistanud! Siiski olid ürituse alguseks hõivatud enamik istekohtadest ning oli ka seisjaid. Me oleme väga tänulikud kõigile pealtvaatajatele ja eriti osalejatele, kes leidsid aega ja tahtmist meie projektist osa saada. Loodame, et lahkusite ülevate emotsioonidega, ja kes teab, ehk on just praegu formeerumas uus HTG traditsioon?