Esimesel päeval toimus saalihoki välkturniir. Kõik klassid pidid välja panema võistkonna, mis koosnes 4 poisist ja 4 tüdrukust, kumbki nelik mängis ühe poolaja. Kuna mänguaeg oli kõigest 4 minutit, siis väravaid palju ei löödud, kuid seda enam oli iga värav väärtuslikum. Parimaks sai sel aastal 11.d, kes võitis ühe väravaga 11.c klassi.

Võidukad vanakesed

Järgmine päev kuulus korvpallile. Esialgu peeti individuaalne korvpalli vabaviskevõistlus ehk sopsuturniir, kus kahjuks osavõtjate arvukus jäi tagasihoidlikuks. Poiste arvestuses saavutas esimese koha Ott Sellis ning tüdrukute arvestuses jagasid esimest ja teist kohta Keili Kondike ja Mari-Liis Koemets. Varsti pärast seda algas aga korvpalli välkturniir, kus samuti osales klassist 4 poissi ja 4 tüdrukut ning kummalgi poolajal anti nelikutele 5 minutit mänguaega. Võidu võttis ülekaalukalt kõik mängud vähemalt 10 punktiga võitnud 12.a klass. Neile järgnesid 12.b ja 11.c. Kui saalihokis reaalid oma sportlikke võimeid näidata ei saanud, siis korvpallis küll. Siin ei saanud ükski humanitaarklass poolfinaali. Ja et oleks näha, kuidas Treffneris õpitakse korvpalli mängima, siis näitas turniir, et rebased peavad veel harjutama, kuna ükski kümnes ei saanud ainsatki võitu.

Õpetajate ja õpilaste saalihoki matš kiskus taas kord kaalukausi kõrgema võimu esindajate poolele. Abituriendid ja üheteistkümnendikud suutsid edu hoida, kuid kümnendikud jäid selgelt õpetajatele alla. Mäng iseenesest oli väga sündmusterohke – lendas hokikeppe, konfliktid mängijate vahel, spagaadid, peaaegu omaväravad. Õpetajate võistkonnast peaks välja tooma ka kaks suurimat väravakütti: kooli direktor Ott Ojaveer ning füüsikaõpetaja Siim Oks.

Ka rebased on tasemel

Viimasel päeval toimus võrkpalli välkturniir, kus seekord mängiti kuuekesi väljakul – 3 poissi ja 3 tüdrukut. Mäng toimus ühe geimivõiduni, mis oli 15 punkti peale. Võidu võttis 12.b klass, kuid üllataval kombel ei järgnenudki teised 12. või 11. klassid vaid hoopiski 10.b ja 10.d. See peaks tähendama, et Treffneri kool võib nüüd 3 aastat rahulikult võrkpalliga seoses ennast kindlalt tunda ning et suundade vahel ikka kõik võrdne oleks, siis võrkpallis ei teeninud ühtegi poolfinaali kohta loodusklassid.