Novembri alguses toimusid spordinädala raames välkturniirid saalihokis, korvpallis ja võrkpallis. See oli rebastele esimeseks võimaluseks rinda pista endast vanemate ja targematega ning ühtlasi pani paika jõudude vahekorra ja favoriidid uuel aastal peetavateks pikkadeks võistlusteks. 

Saalihoki

Nädala esimesel päeval alustati populaarseima ala – saalihokiga. Võistkonna olid välja pannud pea kõik klassid ning korralike favoriitide puudumisel oli oodata tulist rebimist esikohtadele. Nii ka läks ja kõik mängud olid mõnusalt võitluslikud ning said tihti lahenduse alles penaltiseeriaga. Nõnda lõppes ka ühe soosiku, 12.c teekond sel turniiril vastaste täpse penaltiga, kui 10.c klassi staar Jaak Kaljula palli pehmelt väravavõrku saatis. Samas pidi ka 10.c juba poolfinaalis alla vanduma 12.a klassile, kes suutis finaalist samuti võidukana väljuda ning võttis vastu auga välja teenitud võidukringli.

Korvpall

Teisipäeval jätkus spordinädal korvpalli välkturniiriga, kus suuri tegusid oodati just uutelt 10ndikelt, kelle hulgas leidus nii mõnigi korralik mängumees. Juba pärast esimesi mänge oli aga selge, et sel turniiril edu saavutamiseks oli vaja enamat kui paari head mängijat – terve võistkond, sealhulgas ka neiud, pidid tasemel olema. Nii langesid kiirelt konkurentsist paljulubavad 10.a ja 10.c, natuke paremini läks humanitaarirebastel, kes püsisid võistlustules teise ringini, kuid parima tulemuse eest hoolitses 10.b, jõudes parima nelja hulka. Ülejäänud klassidest näitasid head taset 11.b, 12.b ning 12.c, kes liitusid 10.b-ga poolfinaalides.

Enne poolfinaale oli olukord põnev, sest võitlustules oleva nelja võistkonna seas oli lausa kolm b-klassi, mis tähendas kolmikvõiduvõimalust. Siiski ei tohtinud unustada ka 12.c klassi, kes toetus suuresti osavatele neiudele. Esimene poolfinaal 12.c ja 10.b vahel algaski vanemate neidude jõudemonstratsiooniga ning loodusklassi poisid said väljakule tulla juba üpris turvalises eduseisus. Sellest hoolimata suutsid rebased võimsa comeback’i abil seisu lõpu eel peaaegu viigistada. Tundus vägisi, et ühtlaselt tugevad b-klassi poisid suudavad imet teha ning Koljati seljatada, kuid just siis tabas 12.c klassi Kaarel Karolin väga valusa kolmese. Kuna rebased ei suutnud alles jäänud 14 sekundiga palli korvi toimetada, võttis 12.c väga magusa võidu, millega kindlustati endale koht finaalis. Teises poolfinaalis läksid vastamisi 11.b ja 12.b ning üsna kindla võiduga pääsesid edasi abituriendid.

Nii jõudis kätte kohamängude kord, kui kolmanda koha pärast astusid palliplatsile 10.b ja 11.b. Pärast neidude poolaega oli mõne punktiga ees 11. klass ning kuna mõlema klassi poisid olid üsna võrdsed, tähendas see, et teine poolaeg tõotas kujuneda tõeliseks põnevusetenduseks. Nii ka läks, sest kuigi rebased haarasid algusest peale initsiatiivi ning asusid vastaste korvi ründama, oli väsimus oma töö teinud ning 11ndikud suutsid kaitses hästi vastu pidada. See tähendas, et lõpu eel oli vahe vaid paar punkti 11.b kasuks ning kuigi 10ndikel oli mitu võimalust mäng viigistada või lausa võita, ei tabanud nad otsustaval hetkel. Kolmanda koha sai meeskondlikult tegutsenud 11.b klass ning 10.b klassil tuli seekord veel neljanda kohaga leppida.

Finaalis kohtusid omavahel igati kohaselt abituriendid 12.b ja 12.c klassist. Loodusklassi trumbiks oli oodatult nende neidude hea mäng, kuid ka reaalklassi tüdrukud olid tublid ning poolajaks oli 12.c edu vaid kolm punkti. Teisel poolajal oodati, et 12.b võtab ohjad enda kätte, sest senimaani polnud kellestki neile vastast olnud, kuid eelmise mängu võidust enesekindlust ammutanud loodusklassi poisid tegid selle turniiri parima etteaste ning ületades vastaseid nii kaitses kui rünnakul, võitsid teenitult mängu ning sellega ka kogu turniiri.

Võrkpall

Viimaseks spordinädala alaks oli alati põnev ja vaatemänguline võrkpall. Kui saalihokis ja korvpallis polnud ühtki väga kindlat favoriiti, siis siin oli olukord teine – eelmise aasta põhjal võis oodata mäekõrgust üleolekut 11.b ja 12.c klassilt. Favoriitide jaoks algaski turniir väga edukalt ja erilise pingutuseta edenesid mõlemad poolfinaali. Poolfinaalides olid aga vastasteks juba kõvemast puust võistkonnad, kes valmistasid soosikutele niivõrd südi vastupanu, et viimased vaid hädavaevu pääsesid.

Niisiis, hoolimata eelnevatest raskustest jõudsid finaali ikkagi kaks suurt – 11.b ja 12.c, kes pakkusid publikule põnevust ja närvikõdi tõesti kogu raha eest. Tasavägises mängus suutis lõpu eel ohjad haarata 12.c, kellel oli ka mitu võimalust kohtumine ära lõpetada, kuid visad 11ndikud tulid raskest seisust auga välja ning võitsid lõpuks kohtumise minimaalse 16:14 tulemusega.

Õpetajad vs. õpilased

Lisaks klassidevahelistele võistlustele oli nagu ikka kavas ka traditsiooniline õpetajate ja õpilaste vaheline saalihokikohtumine. Õpetajate vastu said kolmel perioodil kätt proovida õpilased kõigist vanuseastmetest ning lõpuvile kõlades säras tablool sõbralik viik 14:14. Tulemusega võivad ilmselt rohkem rahul olla õpetajad, sest erinevalt õpilastest neil vahetusi polnud ning mängida tuli algusest päris lõpuni – õpilased seevastu peaksid selleaastasest mängust õppima ning järgmisel aastal võidu koju tooma.