1.-3. novembril toimus Treffneri suurimatele matemaatikahuvilistele laager. Esimese päeva õhtul tehti tarkuse kogumisega algust juba koolimajas, ent järgmisel hommikul võeti ette sõit Kurgjärvele. Ööbimine ja õppetöö toimusid Kurgjärve spordibaasis, mida talvel nimetatakse ka suusabaasiks, kuid tantsupidu seal ei korraldatud.

Kokkuvõtteks võib öelda, et kõik päevad oli sisustatud matemaatikaga. Õpilastele pidasid loenguid ja andsid nõu ülesannete lahendamisel õppejõud Kairi Kangro ja Maksim Ivanov Tartu Ülikooli teaduskoolist. Ka meie tulevikulootus Ants-Oskar Mäesalu jagas noorematele tarkust.

Väga meeldejääv oli ka reedeõhtune saunaskäik. Noormehed ja neiud olid iseenesestmõistetavalt eraldatud, olgugi et tegemist on viisakate ning suurte inimestega. Kui tavaliselt on saunas jututeemadeks naised, autod, naised, raha, naised ja ilm, siis seekord räägiti poliitikast, majandusest, füüsikast ning, jumal hoidku, ka matemaatikast!

11. klassi matemaatikud Kaur Kristjuhan ja Martin Kabanen koostasid hunniku ülesandeid kogu gümnaasiumile ning viisid läbi 4-liikmeliste võistkondade vahel põneva võistluse. Mõned ülesanded olid nii rasked, et ka kõige helgemad pead 12. klassidest ei suutnud neid lahendada.

Laagri korraldamise eest on tohutult suured tänud teeninud meie kallid matemaatikaõpetajad Hele Kiisel ja Ülle Hüva.