Valminud on spetsiaalselt treffneristide jaoks genereeritud taroskoop! Mõeldud on igale suunale, õpetajatele ja isegi tulevastele Treffneri õpilastele. Ärge olge umbusklikud ning võtke hoiatusi tuleviku kohta tõsiselt – kaardid ei valeta!

Reaalklassid

Kolmanda perioodi lõpuga kaasnes arvestuste tõttu palju stressi, ebakindlust ja vihastumist . Kuid olge mureta! Kevad on varsti käes ja koos päikesega saabuvad ka lahendused teie probleemidele ning lõppevad rasked ajad. Arvestuste nädal on läbi, stress kadunud ning vaja ainult nautida praegust hetke.

Tulevikuks näitavad kaardid siiski liigset ambitsioonikust ja uhkust, seega hoidke endid vaos. Lisaks püüdke oma mõtteid selgelt väljendada ja hoida suhted klassikaaslastega soojad, sest ebavajalikud arusaamatused ja isegi tülid on kerged tekkima. 

Loodusklassid

Teie elu on olnud viimasel ajal võrdlemisi päikeseline. Ilmselt on kolmas periood hästi lõppenud ning tänu headele hinnetele on tuju samuti hea. Uus periood on alanud uue ambitsioonikusega ja kevade saabumine teeb loodusklassi tuju ju niigi rõõmsaks.

Ega te edaspidigi elu üle kurta saa. Kõik on stabiilne ja kulgeb hästi. Natuke võite sisimas kahtlusi ja ärevust märgata, aga senikaua, kui meeles peate, et need tunded on lihtsalt teie aju ülemõtlemise vili,  ei tule looduslaste kõrgele lennule nii pea lõppu. 

Humanitaarklassid

Ka teil on olnud vaja maadelda raskete aegadega. Näen, et muretsete eriti just lõpuhinnete pärast. Tunnete, et viite te ei saa, ükskõik, kui palju õpite, ja juba on tekkinud kahtlus, et õpetajatel on mingisugune personaalne vendeta teie vastu. 

Neljas periood tervitab teid vastupidiselt eelnevale rõõmsa linnulauluga. Kõik läheb plaanipäraselt ja tunnete, et omate oma elu üle kontrolli. Siiski pean teid hoiatama, et kurvad ajad on veel ees. Muutused ja ebakindlus pole läbi. Peate hoidma oma meele tugeva ja põhimõtted kindlad.

Õpetajad

Ka teile tõi perioodi lõpp raskusi ja pingeid, eelkõige probleeme ajastusega. Võib-olla on olnud tunne, et arvestuste hindamisega oleks pidanud alustama varem või et vaheaeg on sel perioodil nii imelikul ajal. Tajute eneste vastu liigset kriitikat ja võimalik, et olete end seetõttu natuke isoleerinud.

Uue perioodi alguses usute, et seekord jõuate iga klassiga graafikus püsida ja kogu materjali õigeks ajaks läbi võtta. Kuid selline mõtteviis on naiivne – saatusel on omad plaanid. Lõpptulemuseks on see, et kukub välja nii nagu alati ja ajast jääb puudu.

Sisseastujad

Olete juba pikalt olnud kiirelt lähenevate katsete, eksamite ja põhikooli lõpetamise pärast stressis ning tunnete, et kõik on kontrolli alt väljas. Teil on õigus, üheksas klass ongi  lõppemas ja suured muutused tulekul ning kui katseteks korralikult ei õpi, on ainsaks õlekõrreks palvetada , et saaksite head tulemused.

Lähitulevikus kahjuks need tunded ei kao, sest tööd jätkub küllaga. Näpunäiteks võin öelda, et pingelistes olukordades ei tohi suhteid lähedastega käest lasta. Ärge kindlasti jätke oma sõpru, peret ja armsamaid unarusse. 

Edu ja jaksu põhikooli lõpusirgel!