Kaua Teil läheb hommikul aega, et end valmis seada? 

Põhimõtteliselt ei lähe üldse aega. Kaks minutit võibolla, sest hommikul  eelistan ma magada. Ma ärkan võimalikult hilja, söön kiiresti ja panen riidesse. Ma ei otsi riideid kaua, vaid vaatan tuju järgi, mis selga panen.

Kas ütleksite, et Teil on kindel stiil?

Ma ei ütleks, et mul on kindel stiil. Kannan riideid sisetunde järgi. Ma tean, et mulle ei meeldi üksluisus. Ma pigem otsin seda, et vähemalt ühes riideesemes oleks midagi teistsugust: vürts, erisus või muud sellist.

Mis on Teie lemmik koht/bränd, kust oma riideid soetada?

Enamik mu riideid on taaskasutusest. Viimasel ajal olen rohkem käinud näiteks MOHITO poes ja DenimDream’ist olen samuti üht-teist leidnud. Tavaliselt ei ole ma brändieelistaja, vaid käin erinevates poodides ja kui mulle miski meeldib, siis ostan selle. Kuna paljud mu  rõivad on taaskasutusest, siis on minu riiete valik üsna suur. Eelistan valida erinevaid riideid, kui ühte moodi, kallimaid ja vähem asju.

Kui oluline on Teile, milline Te välja näete?

Iga naise jaoks on oluline, milline ta välja näeb. Ma ikka vaatan ennast peeglist, kuid arvan samas, et mugavus on oluline. Kunagi üks õpilane küsis, et kas mul ebamugav pole kogu aeg kontsi kanda. Mulle on väga oluline, et jalanõud oleksid mugavad isegi siis, kui nad on kõrged.

Kas kontsadega on siis mugav?

Esiteks ma olen harjunud ja see lisab korrektsust. Kontsadel on ka praktiline väärtus, tänu neile olen ma pikem ja ulatun paremini tahvli ülemisse äärde

Millist riideesest/aksessuaari kannaksite Te lõputult?

Töö juures annavad kingad kuidagi teise lisandi või vürtsi juurde. Mingi konts võiks olla, see annab pidulikkust. Vabal ajal käin ma pigem tenniste ja tossudega.

Mis on teie kõige vanem riideese/aksessuaar?

Ainuke asi mis tuli meelde, on minu enda lõpuballi kleit, millega ma käisin eelmisel aastal siin ballil. Selle paarikümne aastaga poleks nagu midagi muutunud. Muidu on riided palju muutunud. Näiteks gümnaasiumiajal kandsin ma palju musta, mida ma enam nii palju ei kanna.

Milline on Teie kõige kallim riideese?

Kõige kallimad asjad on tõenäoliselt jooksutossud, kuskil 150€.  Jalanõud on sellised asjad, mille peale ma raiskan rohkem raha kui riiete peale. Jalanõu peab mugav olema. Jooksutossud eriti, selleks et asfaltteel saaks joosta, peavad need olema ekstra taldadega.

Mis on Teie lemmikvärv?

Punane ja selle alatoonid. Viimasel ajal on kuldne ja läikivad toonid meeldima hakanud.

Mis on Teie kõige huvitavam stiiliperiood?

Gümnaasiumis oli mustade riiete teema, see pidi vist olema ka rohkem emotsionaalsusega seotud. Enne seda tegelesin ma rohkem räpptantsuga, seega kandisin laiu dresse.

Milline trend ei peaks Hugo Treffneri Gümnaasiumisse tagasi tulema?

Praegune trend, mis mulle endale üldse ei meeldi, on alt laienevad püksid. Mulle meeldivad pigem kehasse õmmeldud püksid. Laienevad püksid oleksid viimane asi, mida ma selga paneksin, kuigi siin koolis on neid kandjaid vist palju. Ma loodan, et keegi ei solvu:)

Pilt: Ave Külter