Kuidas näeks välja minu unistuste viis neiu ballile kutsumiseks. 

Kutsuksin ballile selle kõige kõigema neiu, kes on võitnud minu südame, aga pole ise sellest veel aru saanud. Kõik võiks ja peaks olema perfektne, kuid teades, kuidas maailm keerab elu tagurpidi, siis jätaksin midagi ka juhuse hoolde. 

Viiksin neiu Truffee kohvikusse, sest see on kõige armsam ja hubasem kohvik terves Tartus. Kohvikus oleks kinni pandud kena kohake otse akna all vaatega Raekoja platsile, sest talvel on lihtsalt see võrratu vaateelamus. Peale mõnusat ja romantilist kohvikuskäiku viiksin neiu jalutama ja jalutaks temaga kuni koduukseni nagu ühele õigele džentelmenile kohane. Jalutaksin temaga läbi kõige ilusamatest kohtadest Tartus, nagu  Raekoja plats, Toomemägi ja loomulikut botaanikaaed, kust siis oma neiule ka väikse armsa õie nopiksin. Jalutades ja juttu rääkides lendaks aeg ning mingi hetk tuleks küsida see kõige tähtsam küsimus. Enne tähtsat küsimust veel uuriksin, milline näeb välja tema ballikleit ja kui kenaks ta ennast plaanib teha. Tänu sellele saaksin muuta enda riietust nii, et tuua oma neiu esile rohkem, aga siiski temaga värvide poolest sarnaneda. 

Selle kõige olulisema küsimuse küsiksin veidi enne seda, kui olen ta kodu ukse ette saatnud. Selle küsimuse esitaks ma sedasi: „Minu imeline [nimi], kas sa oleksid nõus minuga veetma ühe muinasjutulise õhtu tantsides ja teineteise seltskonda nautides?” Suures lootuses, et vastus on jaatav, lendaksin ma õnnest kuu peale ja tagasi maa peale. Seejärel saadaksin oma neiu koduni ja sooviks talle imelist õhtut, ning ise läheksin ülirõõmsalt koju, sest sain just enda unistuste neiu ballile kutsuda ja ta oli sellega nõus. Vot selline oleks minu unistuste viis, kuidas neiut ballile kutsuda.