Kevadel puhuvad uued tuuled: puud puhkevad lehte, inimesed armuvad ning linnud alustavad oma põrgulikku siristamist juba kell neli hommikul. Muutus on toimunud ka meie kooli õpilasomavalitsuses (hiljem ÕOV – toim.), nimelt valiti uued juhid!
Miilang uuris lähemalt, kes on need kaks noort ja tragi 10.d klassi õpilast, president Kristo Pullerits ja asepresident Markus Johann Kuslap, kes nõnda tähtsale kohale valiti ja meie koolielu korraldama hakkavad.

Koostöös peitub jõud!

Uus ÕOV president nentis, et kui praegusel hetkel võtab õpilaskogu tööst aktiivselt osa umbes viis kuni kümme inimest, siis järgmisel aastal soovivad nad selle arvu vähemalt kahekordistada. Kristo Pullerits usub, et kui suudetaks õpilaskogusse tuua kõik õpilased, kes vähegi soovivad panustada koolielu korraldamisse ning omavad selleks erinevaid ideid, on ühise meeskonnana võimalik koolis väga palju erinevates valdkondades ära teha.

Uued juhid – uued üritused?

Noored on vägagi saladuslikud ja ei taha uusi ideid suure kella külge panna. Mõtteid on siiski palju ja lähevad arutamisele-täideviimisele juba kohe järgmisel õppeaastal – seega on, mida uuelt sügiselt oodata! Kindlasti korraldab ÕOV järgmisel aastal miskit, mida seekord kooli ürituste kalendrist ei leidnud. Samas lubavad, et kõik, mida on varem korraldatud, organiseeritakse ka edasi.
Loodetavasti saab ka järgmisel aastal mõnel vahetunnil tänu ÕOVle  suu magusaks!

Kriitika

Markus Kuslap tõdeb, et viimase aasta jooksul oli kahjuks ÕOV üsna passiivne ning üritusi oleks võinud olla rohkem.  Kaks peamist sündmust, mis õpilaskogu eelmisel aastal korraldas, olid koogimüük aatriumis ning talvine missi- ja misteri konkurss.
Kooliõpilaste ootused uutele juhtidele on üsnagi kõrged.