Hüva on Coopi omamärgitoode ehk eritellimusel valmistatud toodete sari. Kaubamärk Hüva on meile poeriiulitelt tuttav hea hinna ja kõrge kvaliteedi poolest. Toodete taskukohane hind on tingitud madalatest sisseostuhindadest ja väikesest reklaamikulust. Sellega võiksi see artikkel lõppeda, kuid mina otsustasin kaevuda sügavamale. Meie kooli matemaatikaõpetaja Ülle Hüva ja kaubamärgi Hüva nimeline kattumine ei saa olla kokkusattumus. Siit tekibki küsimus, kas õpetaja Hüva on Hüva brändi variomanik.

Esiteks, võime juba Coopi enda kodulehelt välja lugeda, et Hüva tooted on usaldusväärsed ja kvaliteetsed, mida saab väita ka meie õpetaja kohta. Õpetaja Hüva matemaatikateadmised on usaldusväärne teadmisteallikas ning nende kvaliteedi tagab ülikooliharidus. Esimesed seosed õpetaja Hüva ja Hüva kaubamärgi vahel on seega loodud.

Teiseks, õpetaja Ülle Hüvat olevat nähtud matemaatikatunnis Hüva rosinajäätist söömas. See viitab üliarenenenud turunduslikule tegevusele. Õpilased loovad tunnis alateadlikult sidemeid uue materjaliga. Hüva rosinajäätise nägemine tekitab neis instinktiivse soovi süüa just Hüva tootemärgisega jäätist. Siit ka küsimus kooli juhtkonnale: kas õpetaja tohib tunnis oma toodet avalikult noortele vastuvõtlikele ajudele sedasi turundada?

Minu toodud näited on vaid väike killuke tervikust. Ehk paljastab edasine uurimine, et õpetaja Hüval on omanduslikud suhted koguni terve Coopi ketiga? Seda näitab vaid aeg. Mina jätkan igal juhul oma uurimuslike töödega ning avalikustan nende tulemused esimesel võimalusel. Seniks aga adjöö!