Arhiiv: Veebruar 2024

Minagi seisin põrgu väravate ees

Selleks, et kargel laupäevaõhtul iga looduslapsest kunstnik, õpilane, õpetaja ning Jumala lapselaps lühtrite säras paradiisist imiteeritud Vanemuise kontserdimajja sammud seada sai, pidid kõik enne sulgedesse, siidkinnastesse, kõpskingadesse ja smokingutesse riietumist läbi käima higisest põrgust ning ootusest puhevil purgatooriumist…

Mõistatuslik sõpruskond: õpetajate sõprussidemed

Kas oled vahel mõelnud, millised õpetajad on omavahel rohkemat kui ainult kolleegid? Treffoonias on kirev seltskond, lisaks õpilaste sõprustele on meil ka õpetajatest sõpru, keda võib kooli peal kohata näiteks naermas või koos einestamas. Sõbrakuu raames kiikasime õpetajate sõprussuhetesse ja uurisime nende olemust.

Suur Miilangu Kokkutulek

Veel eelmise aastanumbri sees, jõulukuu esimesel päeval, leidis aset Suur Miilangu Kokkutulek. Üritusele olid kutsutud kõik Miilangu karvased ja sulelised läbi aegade. Kes julges oma nägu näidata, sai osa ühest toredast ja inspireerivast õhtust.

Õpilaskogu 101

Kusagil siin Treffneri koolis toimetab selline seltskond nagu õpilaskogu. Kes nad aga õigupoolest on ja millega nad tegelevad? Miilang tegi juttu (õpilaskogu) presidendi Anna Malena Kurise ning direktor Ott Ojaveeriga, et õpilaskogu olemusest sotti saada.