Lehel näidatakse tavatoidu menüüd. Vaheta menüü:
[2] [2] [3]
K 2021.01.27 tavatoidu menüü
Hernesupp suitsulihaga 300g.
Rukkitäisteraleib / Põlva peenleib 40/20g.
Kakaopuding 150g.
Hõõrutud marjad 30g.
PRIA piim, R 2.5% 250g.
Maitsevesi 100g.
Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.
Toitumisalane teave
Energia, kcal: 931.7; rasvad, g: 37.9; valgud, g: 34.2; süsivesikud, g: 109.2
N 2021.01.28 tavatoidu menüü
Kalafilee-köögivilja-pajaroog 150g.
Keedetud mahe kartul 100g. Sõmer tatar/ kuskuss 70/30g. Hiinakapsa-paprikasalat kikerhernestega 50g. Kaalikasalat röstitud seemnetega 50g. Möldri rukkileib, Valga sepik 40/20g. PRIA piim, R 2,5% 100g. PRIA pett ,R 0.2% 100g. Kamajook omavalmistatud 150g. Maitsevesi 100g. Puuvili /mandariin ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.
R 2021.01.29 tavatoidu menüü
Kodune seljanka maitserohelisega 300g.
Hapukoor , R 20% 20g. Peetri rukkileib/ linaseemnesepik 40/20g. Kõrvitsavaht 120g. Piim R2,5% 100g. PRIA piim, R 2.5% 250g. Maitsestatud tee 150g. Maitsevesi 100g. Toores köögivili /kaalikas,lillkapsas / 100g.
Perioodi keskmine toidukord
Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena võrdluses soovitusliku normiga Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder e-post: htg@toidutorn.ee telefon 53941461 Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt
Menüü viimati muudetud: 2021-01-08 11:43:34
[2] [2] [3]
K 2021.01.27 tavatoidu menüü
Hernesupp suitsulihaga 300g.
Rukkitäisteraleib / Põlva peenleib 40/20g.
Kakaopuding 150g.
Hõõrutud marjad 30g.
PRIA piim, R 2.5% 250g.
Maitsevesi 100g.
Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.
Toitumisalane teave
Energia, kcal: 931.7; rasvad, g: 37.9; valgud, g: 34.2; süsivesikud, g: 109.2
N 2021.01.28 tavatoidu menüü
Kalafilee-köögivilja-pajaroog 150g.
Keedetud mahe kartul 100g. Sõmer tatar/ kuskuss 70/30g. Hiinakapsa-paprikasalat kikerhernestega 50g. Kaalikasalat röstitud seemnetega 50g. Möldri rukkileib, Valga sepik 40/20g. PRIA piim, R 2,5% 100g. PRIA pett ,R 0.2% 100g. Kamajook omavalmistatud 150g. Maitsevesi 100g. Puuvili /mandariin ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.
R 2021.01.29 tavatoidu menüü
Kodune seljanka maitserohelisega 300g.
Hapukoor , R 20% 20g. Peetri rukkileib/ linaseemnesepik 40/20g. Kõrvitsavaht 120g. Piim R2,5% 100g. PRIA piim, R 2.5% 250g. Maitsestatud tee 150g. Maitsevesi 100g. Toores köögivili /kaalikas,lillkapsas / 100g.
Perioodi keskmine toidukord
Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena võrdluses soovitusliku normiga Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder e-post: htg@toidutorn.ee telefon 53941461 Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt
Menüü viimati muudetud: 2021-01-08 11:43:34