Hugo Treffneri Gümnaasium
Published on Hugo Treffneri Gümnaasium (https://www.htg.tartu.ee)

Avaleht > Toitlustus

Koolisöökla infoToidutorn

Söökla on avatud
E-R kell 7.30 – 9.30 (hommikupuder) E-K 10.30-16.00, N,R 10.30-15.00.20 kuni 50% toorainest on mahe
Arvestuste nädalal kell 10.00-15.00.
Toitlustab Toidutorn AS.
Tartu H.Treffneri Gümnaasiumi koolitoitlustuse menüüdes kasutame toorainena mahepõllumajanduslikke tooteid ja meil on õigus kasutada mahetoodete kasutamisele viitava märgi etaloni  „üle 20 kuni 50% toorainest on mahe“. Sellekohast regulaarset toidujärelevalvet teostab Veterinaar- ja Toiduamet.
   >> Koolitoidu eest tasumise ja puudumisest teatamise info juurde [1]

Viimati muudetud: 
2020-08-28 19:17
Lehel näidatakse tavatoidu menüüd. Vaheta menüü:
[2]  [2]  [3] 


K 2021.01.27 tavatoidu menüü
   Hernesupp suitsulihaga 300g.
   Rukkitäisteraleib / Põlva peenleib 40/20g.
   Kakaopuding 150g.
   Hõõrutud marjad 30g.
   PRIA piim, R 2.5% 250g.
   Maitsevesi 100g.
   Toores köögivili /paprika, kapsas/ 100g.
    Toitumisalane teave
    Energia, kcal: 931.7; rasvad, g: 37.9; valgud, g: 34.2; süsivesikud, g: 109.2

N 2021.01.28 tavatoidu menüü
   Kalafilee-köögivilja-pajaroog 150g.
   Keedetud mahe kartul 100g.    Sõmer tatar/ kuskuss 70/30g.    Hiinakapsa-paprikasalat kikerhernestega 50g.    Kaalikasalat röstitud seemnetega 50g.    Möldri rukkileib, Valga sepik 40/20g.    PRIA piim, R 2,5% 100g.    PRIA pett ,R 0.2% 100g.    Kamajook omavalmistatud 150g.    Maitsevesi 100g.    Puuvili /mandariin ja hooajaline mahe puuvili/ 100g.    

R 2021.01.29 tavatoidu menüü
   Kodune seljanka maitserohelisega 300g.
   Hapukoor , R 20% 20g.    Peetri rukkileib/ linaseemnesepik 40/20g.    Kõrvitsavaht 120g.    Piim R2,5% 100g.    PRIA piim, R 2.5% 250g.    Maitsestatud tee 150g.    Maitsevesi 100g.    Toores köögivili /kaalikas,lillkapsas / 100g.    
   Perioodi keskmine toidukord 
   Gümnaasiumi vanuserühma 10 päeva keskmine põhitoitainete vajadus     lubatud ernevuse määr +/- 10 päeva keskmisena     võrdluses soovitusliku normiga     Menüü ja toidu energiahulga arvestuse koostas: HTG peakokk Heli Põder     e-post: htg@toidutorn.ee telefon 53941461     Allergeenide kohta saab infot peakokk Helilt 
Menüü viimati muudetud: 2021-01-08 11:43:34


Source URL: https://www.htg.tartu.ee/Toitlustus

Links
[1] https://www.htg.tartu.ee/Toitlustusinfo
[2] https://www.htg.tartu.ee/Toitlustus
[3] https://www.htg.tartu.ee/menyytoitev&m=